We arranged the opening of ‘de Kunstsuper’, an ‘art-supermarket’ in Rotterdam. Among a lot of other things, we made special beds in the shelves, so we could sleep there. (see also bedsculpture)

We also made 6 different ‘discussion pieces’, these were tables with a theme. For example: one was filled with mice, and an other had a pink ball floating above it. Just check out the foto’s. (Later these tables were also shown on a performancenight in gallery Moira)

Door de organisatoren van de Kunstsuper in Rotterdam werden wij gevraagd om de opening aankleding te geven. Dit deden wij door ondermeer een aantal ‘interactieve tafels’ neer te zetten en een bedsculptuur te maken wat ook als presentatiemuur fungeerde

Zo stond er een tafel met een televisie als tafelblad, waarop te zien was, wat er verderop in de ruimte werd opgenomen met een draadloos spionage cameraatje. Er was een tafel, gemaakt van autobanden, waar een piepschuime bal zweefde en een tafel waar een doek over lag. Als de doek verwijderd werd, waren er zo’n 20 muizen in een kooi zichtbaar. (Later waren de tafels ook te zien op een performanceavond in galerie Moira te Utrecht.)