others about Dit is Dit"

What is ‘dit is dit’?

‘Dit is dit’ is dutch for ‘this is this’.
It’s a relatively young collective which was set up in December 2004.

If you take a look at the activities of ‘dit is dit’ on this site, you can have a better impression what the collective does:

activities.

‘Dit is dit’ initiates and realizes projects and actions of a divergent nature which manifests mostly at the border of art and the daily life .Here ‘dit is dit’ tries to astonish, alienate or suprise, everytime in a different way.

With several forms of participation, a necessary amount of improvisation and a degree of `chaos’ the actions and projects are shaped to their eventual form. The ways these things happen characterizes `dit is dit’. Varied perceptions occur.

Foundation

The dit is dit foundation is founded for the concistence of the collective.
For more information please contact us.

Also on ditisdit.com

Newer and upcoming activities: news.
For (inconsequent) updates: join mailinglist ours.
For our cv: check the link on top of this page. – Others about ‘dit is dit’

For questions and more information: contact.

Meanwhile

We are just busy. For instance with the development of this site.

Wat is ‘dit is dit’?


‘Dit is dit’ is een relatief jong collectief, wat tot stand gekomen is in december 2004.

Om een beter beeld te vormen wat ‘dit is dit’ doet, kun je ‘t best even rustig kijken bij de ‘dit is dit’ activiteiten op deze site:

activities.


‘Dit is dit’ initieert en realiseert projecten en acties van uiteenlopende aard en manifesteert zich veelal in het grensgebied tussen kunst en de dagelijkse beslommeringen.


Een ‘dit is dit’ actie of project kan het best omschreven worden als “een uitlichting van of accent op de zogenaamd ‘normale dingen’ uit het dagelijks leven”.
‘Dit is dit’ probeert op deze manier steeds weer op een andere manier een verbazing, vervreemding of verrassing op te roepen.

Met verschillende vormen van participatie, de nodige improvisatie en een mate van ‘chaos’ krijgen de acties en projecten hun uiteindelijke vorm. De manieren waarop dit gebeurt kenmerkt ‘dit is dit’ en brengt een gevarieerde beleving met zich mee.

Stichting dit is dit.

De ‘stichting dit is dit’ draagt voornamelijk zorg voor de (financiële) middelen van het collectief. De stichting is in het leven geroepen om de voortgang van het collectief te bevorderen.
Het collectief staat open voor bijvoorbeeld conceptontwikkeling en het bedenken en uitvoeren van workshops van uiteenlopende aard.

Verder op ditisdit.com

Nieuwere en aankomende activiteiten: news.
Voor (inconsequente) updates: join mailinglist ours.
Voor onze cv: check de link boven aan deze pagina.


- Anderen over ‘dit is dit’


Voor vragen en meer informatie: contact.

Wie is ‘dit is dit’ ?

De grootte van het collectief is afhankelijk van de activiteit, maar de kern van ‘dit is dit’ wordt gevormd door een stel vrienden die elkaar leerden kennen tijdens hun studie aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag.
Tijdens deze periode woonden zij samen met anderen in een oude bierbrouwerij, waar vele discussies geleidelijk overgingen in gemeenschappelijk ondernomen acties en projecten. Eind 2004 werd dat voor het eerst gedaan onder de naam ‘dit is dit’.

Ondertussen

Blijven wij gewoon bezig. Onder andere met de ontwikkeling van deze site.